Svinemørbrad med trøffelfyld

Picture
Svinemørbrad med trøffelfyld.

Antal personer: 2–3 personer.
Forberedelsestid:
20 minutter.
Tilberedningstid: 20 minutter.

1 solidt stykke svinemørbrad, afpudset
2 spsk. trøffelpesto (aner ikke, om man reelt kan få det i Danmark – vi importerede det fra Italien i sommer)
500 g friske babyspinat-blade
25 g tørrede blandede skovsvampe (opbløde i en times tid i vand inden brug)
1 glas hvidvin
1 håndfuld sultanarosiner
1 lille løg, finthakket
2 fed hvidløg, finthakkede
Lidt olivenolie
En klar smør

Lav et snit på langs i mørbraden, og giv den et par flade en håndfladen, så den bliver bredt lidt ud. Fordel trøffelpestoen derpå, og luk mørbraden igen. Bind den sammen med kødsnor.

Opvarm lidt olie og smør på en pande ved jævn varme, og steg mørbraden derpå. Tiden afhænger af størrelse og om, om du er til lyserød midte eller ej. En let rosa tager vel omkring 10–12 minutter, vil jeg tro.

Tag mørbraden af, og lad den hvile fem minutter, inden du skærer den i skiver.

Imens mørbraden steger og hviler, opvarmes yderligere lidt olie i en sauterpande. Svits løg og hvidløg deri til de er klare. Tilsæt så hvidvinen og lad alkoholen dampe fra. Så er det i med rosinerne og svampene. Rusk rundt, og så samme ved med spinaten.

Lad spinaten lige akkurat falde sammen, og så er tilbehøret klar.

Reklamer

En mening om “Svinemørbrad med trøffelfyld”

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s