Torsk med zucchinipesto og parmaskinke

TorskFood
Torsk med zucchinipesto og parmaskinke.

Antal personer: 2 personer.
Forberedelsestid:
15 minutter.
Tilberedningstid: 10 minutter.

Zucchinipestoen er hjemført fra dette års skiferie, og jeg skal være ærlig at sige, at jeg ikke er stødt på det her i Danmark. Men giv mig gerne lige en kommentar, hvis du ved, hvor man et. kan købe den slags her i landet.

2 torskefileter
2–4 skiver parmaskinke
6 spsk. zucchinipesto
400 g friske grønne bønner
Olivenolie

Læg 1 spsk. zucchinipesto på hver torskefilet, og vikl en skive (eller to hvis de er små) parmaskinke om. Luk med en kødnål. Steg på hver side et par minutter, til skinken er sprød og fiske færdig – den skal flage let, når du prikker til den med en gaffel. Steg i øvrigt i lidt olivenolie.

Damp bønnerne i letsaltet vand et minut eller to, og hæld så vandet fra. Bland den resterende del zucchinipesto med bønnerne, og tilbehøret til fisken er klar.

Jordbær
Og lidt jordbær til dessert – de smagte rent faktisk af noget årstiden til trods.

Reklamer

En mening om “Torsk med zucchinipesto og parmaskinke”

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s