Gaeng khau goong / Reje- og ananascurry

GoongFood
Gaeng khau goong / Reje- og ananascurry.

Antal personer: 3 personer.
Forberedelsestid:
20 minutter.
Tilberedningstid: 20 minutter.

1 tsk. tamarindkød opblødt i 3 spsk. varmt vand
400 g store rejer (gerne dem med hale og det hele)
1 lille bundt basilikum
6 cherrytomater
1 dåse kokosmælk
150 ml varmt vand
2 spsk. rød karrypasta
1/4 frisk ananas skåret i mindre stykker
1 rød chili, finthakket
1 spsk. tørrede rejer, helt fintmalet (brug gerne en kaffekværn eller morter)

Opvarm halvdelen af kokosmælken ved jævn varme og tilsæt karrypastaen. Rør rund til det lige koger, og tilsæt så resten af kokosmælken, vandet fra tamarind-blandingen, de tørrede rejer, det varme vand og chilien. Lad det simre i 10 minutter.

Tilsæt rejer, tomater og ananas og lad det simre i yderligere 3–4 minutter til rejerne bliver pænt lyserøde.

Lige inden servering tilsættes basilikumbladene.

Serveres med kogte jasminris.

Opskrift med inspiration fra “Easy Thai-kogebog” af Sallie Morris.

Reklamer

En mening om “Gaeng khau goong / Reje- og ananascurry”

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s