Hvidvinsdampet laks med frisk pasta og citronsauce

B
Hvidvinsdampet laks med frisk pasta og citronsauce.

Antal personer: 2 personer.
Forberedelsestid:
10 minutter.
Tilberedningstid: 15 minutter.

2 stykker laks
4 dl hvidvin
10 sorte peberkorn
5 kviste persille
1 øko-citron
50 g smør
5 spsk. madlavningsfløde
1/2 fiskebouillon-terning
Salt
Peber
1 tsk. sukker
Frisk pasta

Smelt smørret i en lille kasserolle, og svits de fem af peberkornene deri i cirka et minut. Kom så bouillon deri sammen med fløde. Smag til med salt og peber, og lad det simre ganske svagt mens resten tilberedes.

Opvarm hvidvin sammen med persille og de resterende peberkorn til det koger. Dam laksen i en bambus-damper i cirka 10 minutter alt efter størrelse; fiske skal flage let, når du prikker til den med en gaffel.

Kog pastaen mens fisken hygger sig i damperen, og bland den sammen med saucen lige inden servering.

Server laks og fisk drysset med lidt af citronskallen.

Reklamer

En mening om “Hvidvinsdampet laks med frisk pasta og citronsauce”

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s