Marokkansk kylling med løg, oliven og bulgur

DSC_0403
Marokkansk kylling med løg, oliven og bulgur.

Antal personer: 4 personer.
Forberedelsestid:
20 minutter.
Tilberedningstid: 40 minutter.

Kylling
4 kyllingebryster
4 rødløg
4 fed hvidløg, finthakkede
200 g sorte oliven
4 spsk olivenolie
Salt
1 knsp safran
1 spsk friskrevet ingefær
1 tsk kanel
2 1/2 del vand
1 bdt hakket persille
1 bdt hakket koriander

Bulgur
250 g bulgur
1/4 liter vand
3 spsk olivenolie

DSC_0396

Kylling
Opvarm olien i en stor gryde ved jævn varme. Tilsæt rødløgene og lidt salt, som er skåret i finde skiver, og lad dem simre under omrøring til de er klare.

Tilsæt alt andet med undtagelse af kylling. Rør godt rundt, og lad det koge op.

Hæld saucen i en stegeso, og put kyllingen deri. Sørg for at dække dem let, læg låget på stegesoen og smid det hele i ovnen i ca. 30 minutter til kyllingen er gennemstegt.

Bulgur
Kog vandet op og tilsæt bulguren. Tag gryden af varmen, læg låg på og lad det stå i fem minutter. Hæld oliven ved og rør rundt.

Reklamer

One thought on “Marokkansk kylling med løg, oliven og bulgur”

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s