Wonton-suppe

Wonton
Wonton-suppe.

Antal personer: 4 personer.
Forberedelsestid:
30 minutter.
Tilberedningstid: 30 minutter.

25 wontonplader
250 g hakket svinekød
4 tsk friskhakket ingefær
2 spsk soya
2 fed hakkede hvidløg
2 liter hønsebouillon (gerne den “hemmelige/ukendte” her)
1 brev dashi-pulver
1 sammenpisket æg
150 g kogte nudler
3 forårsløg skåret i skrå skiver
Lidt stærk chilisauce
Friskhakket koriander

Bland svinekødet med halvdelen af ingefæren og halvdelen af soyaen. Fordel en lille skefuld på en wonton-plade, og pensl derefter kanterne med lidt æg. Luk dem sammen som små pengeposer. Stil dem på bagepapir til når de skal bruges.

Opvarm bouillon i en gryde, sammen med resten af ingefæren, soya, hvidløg og dashi. Lad det simre i ca. 15 minutter, og tilsæt så wonton’erne. Lad dem koge med i ca. 5 minutter.

Tilsæt nudlerne og lad dem varme med i kort tid inden servering.

Tilsæt forårsløg, og server. Drys med friskhakket koriander, og evt. lidt chilisauce.

Reklamer

En mening om “Wonton-suppe”

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s