Kylling vindaloo

Vindaloo
Kylling vindaloo.

Antal personer: 2 personer.
Forberedelsestid: 20 minutter.
Tilberedningstid: 30 minutter.

Det gik åbenbart lidt stærkt, da der blev handlet ind. I hvert fald glemte jeg naanbrødene, og tiden til selv at bage dem, den var der ganske simpelt ikke. Så det blev ris. Igen.

1 tsk stødt kardemomme
1 spsk chili
1 spsk stødt kanel
1/2 spsk stødte nelliker
1 tsk peber
2 fed hvidløg, finthakkede
2 tsk revet ingefær
2 tsk sennepskorn, knuste
2 tsk stødt gurkemeje
1 1/2 dl balsamico
2 kyllingefileter
2 hakkede løg
2 skiver hvidt brød uden skorpe
1 dl vand

På en meget varm pande ristes kardemomme, chili, kanel, nelliker, gurkemeje, sennepskorn og peber til det dufter. Bland det herefter med ingefær, hvidløg, gurkemeje og balsamico. Hæld over kyllingen, og put dem sammen med løg i en sauterpande. Smuldr brødet over, og tilsæt vandet. Bring til kogning, og lad det småsimre til kyllingen er gennemstegt.

Servér med ris. Retten serveres i øvrigt med saucen – den glemte jeg på billedet.

Opskriften er hentet i Kristinas køkken.

Advertisements

En mening om “Kylling vindaloo”

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s