Andeburger

Burger
Andeburger med et touch af Tyrol.

Antal personer: 2 personer.
Forberedelsestid: 20 minutter.
Tilberedningstid: 20 minutter.

Den let julede udgave af burgeren indeholdte – ud over anden selvfølgelig – en rødkålssalat. Opskriften på den, finder du her. Opskriften på anden er nedenfor. Gør i øvrigt dig selv den tjeneste, at bruge nogle grove burgerboller – medmindre du selvfølgelig bager nogle selv; det er altid bedre …

1 stort andebryst eller 2 små
2 grove burgerboller
Lidt mayonaise
Salt
Peber
4 skiver speck

Rids fedtet på anden – men kun ned til kødet, og ikke i. Gnid med groft salt og peber. Opvarm en pande ved jævn til hård varme, og smid anden derpå med skindsiden nedad. Lad det steg løs til fedtet er gyldent og sprødt, hvorefter anden vendes og steges færdig på den anden side. Skru evt. lidt ned for varmen, så anden ikke bliver branket, inden den er færdig. Jeg gav anden omkring 6 minutter, og så ender man – alt efter brystets størrelse selvfølgelig – med et rosastegt stykke.

Tag anden af panden, og læg den over på et skærebræt i 6–7 minutter, inden det skæres i skiver. Imens kan du så passende stege dine speck-stykker i lidt af andefedtet.

Anret og gå ombord i en go’ omgang slow-fastfood af den let julede slags …

Advertisements

En mening om “Andeburger”

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s