Langtidsstegt svinemørbrad grillet squash og aubergine

A
Langtidsstegt svinemørbrad grillet squash og aubergine.

Antal personer: 2 personer.
Forberedelsestid:
10 minutter.
Tilberedningstid: 20 minutter for grøntsagerne og 2 timer for kødet.

Indrømmet: Det ser sgu’ ikke alt for indbydende ud på billedet. Men det smagte intenst og godt, så lad jer ikke snyde. Svinmørbrad er ikke umiddelbart fedt nok til, at det er super-egnet til langtidsstegning, men det gik nu meget godt her alligevel.

1/2 svinemørbrad
Salt
Peber
Olivenolie
Frisk timian
1 aubergine
2 squash

Trim kødet for fedt og sener, og gnid med salt, peber, timian og olie. Læg det i en stegeso og smid det i ovnen ved 130 grader i ca. to timer. Prik lidt til det fra tid til anden – det må ikke blive tørt.

Skær auberginer og squash i skrå skiver, dryp med olivenolie, og steg på en meget varm grillpande ca. 3 minutter på hver side.

Advertisements

En mening om “Langtidsstegt svinemørbrad grillet squash og aubergine”

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s