Honning- og bourbonmarineret kylling med gulerødder i purløgscreme

Bourbon
Honning- og bourbonmarineret kylling med gulerødder i purløgscreme.

Antal personer: 2 personer.
Forberedelsestid:
10 minutter.
Tilberedningstid: 20 minutter.

Opskriften på kyllingen finder du her – i denne omgang lod jeg dog kyllingen marinere natten over, hvilket bestemt ikke gjorde resultatet dårligere. Opskriften på gulerødderne (som var virkelig velsmagende, og gjorde sig ret godt sammen den sødlige/røgede/brankede kylling) finder du nedenfor.

500 g gulerødder skåret i 1/2 cm skrå skiver
1 bdt purløg
1 1/2 spsk creme fraiche
Salt
Peber
1 spsk smør
2 dl vand
Saften fra 1/2 citron

Smid gulerødderne i en sauterpande sammen med vand, smør, salt og peber. Læg låg på og kog i 10 minutter ved simre-varme. Tag så låget af og skru op for varmen, og lad væden koge ind.

Tilsæt citronsaft og lad det simre videre i et par minutter, inden creme fraichen tilsættes samtidig med, at du igen skruer ned for varmen. Endnu et minut skal gå, og så drysser du finthakket purløg over og rusker rund.

Voilas!

Advertisements

En mening om “Honning- og bourbonmarineret kylling med gulerødder i purløgscreme”

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s