Krydret svinekød fra Sichuan

Sichuan
Krydret svinekød fra Sichuan.

Antal personer: 2 personer.
Forberedelsestid:
15 minutter.
Tilberedningstid: 15 minutter.

1 rød peberfrugt
1 grøn peberfrugt
1 gul peberfrugt
1/2 svinemørbrad
Frisk koriander
1 spsk gæret sort bønnepasta
1 tsk rød thai-curry
1 tsk soya
1 tsk sukker
1 tsk 5-krydderi
Sesamolie

Skær peberfrugterne i tynde strimler, og kødet i mundrette stykker.

Opvarm olie i en wok ved stærk varme, og brun kødet deri. Tilsæt bønnepasta, curry og krydderier sammen med peberfrugterne og soya. Lad det svitse ved hård varme i 3–4 minutter.

Server med kogte jasminris og friskhakket koriander.

Reklamer

En mening om “Krydret svinekød fra Sichuan”

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s