Krydret svinekød fra Sichuan

Sichuan
Krydret svinekød fra Sichuan.

Antal personer: 2 personer.
Forberedelsestid:
15 minutter.
Tilberedningstid: 15 minutter.

1 rød peberfrugt
1 grøn peberfrugt
1 gul peberfrugt
1/2 svinemørbrad
Frisk koriander
1 spsk gæret sort bønnepasta
1 tsk rød thai-curry
1 tsk soya
1 tsk sukker
1 tsk 5-krydderi
Sesamolie

Skær peberfrugterne i tynde strimler, og kødet i mundrette stykker.

Opvarm olie i en wok ved stærk varme, og brun kødet deri. Tilsæt bønnepasta, curry og krydderier sammen med peberfrugterne og soya. Lad det svitse ved hård varme i 3–4 minutter.

Server med kogte jasminris og friskhakket koriander.

One thought on “Krydret svinekød fra Sichuan”

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.