Kyllingebryst med røget paprika og persille – peperonata on the side

Peperonata
Kyllingebryst med røget paprika og persille – peperonata on the side …

Antal personer: 2 personer for kyllingen og 6–8 personer i peperonataen.
Forberedelsestid:
30 minutter.
Tilberedningstid: 45–60 minutter.

Den opmærksomme læser på bloggen vil bemærke, at menuen denne aften ændrede sig en lille smule; paprikaen røg udenpå sammen med persille, i stedet for indeni. Og hvidløget røg helt ud.

Kyllingen
2 kyllingebryster skåret igennem på tværs på den lange led
2 spsk røget paprika
1 bdt hakket persille
Salt
Peber
Lidt olie

Peperonata
700 g røde og gule peberfrugter skåret i mundrette stykker
2 store løg i tynde skiver
1 dl olivenolie
1 dåse hakkede tomater
4 fed hvidløg, finthakkede
Salt
Peber

Kyllingen
Bank brysterne flade og krydr med paprika, persille, salt og peber. Opvarm olien på en pande, og steg dem derpå. Alt efter, hvor flade du har fået banket dem, bør de få 2–5 minutter på hver side, men tjek lige ved at prikke til dem – hvis væsken der kommer ud af dem er klar, så de de klar til indtagelse.

Peperonata
Opvarm olie i en stor gryde, og svits de to slags løg deri i 3–4 minutter til de lige akkurat ikke tager farve. Tilsæt peberfrugterne og svits i 1–2 minutter yderligere, inden tomaterne tilsættes. Læg låg på og lad det simre i 40–50 minutter til saucen er tyknet. Smag til med salt og peber.

Reklamer

5 meninger om “Kyllingebryst med røget paprika og persille – peperonata on the side”

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s