Chili sin carne med hjemmelavede chapati

Chili
Chili sin carne med hjemmelavede chapati.

Antal personer: 3 (sultne) personer.
Forberedelsestid:
15 minutter.
Tilberedningstid: 45 minutter.

Opskriften på de hjemmelavede chapati finder du her. Og de resterende ting er der guidelines til nedenfor …

1 dåse kidneybønner i chilisauce
1 håndfuld hvide bønner, opblødt natten over
1 gulerod
2 blegselleri
1 løg
4 fed hvidløg
2 1/2 dl vand
2 tsk korianderfrø
2 tsk spidskommen
2 tsk røget paprika
1 tsk tørret oregano
2 tsk olivenolie
Salt
Peber
6 blommetomater
1 avocado
2 dl creme fraiche

Gryde
Chili’en under tilberedelsen.

Hæld vandet bønner har ligget i blød i fra, og skyld dem godt. Kog dem så i frisk vand i ca. 40 minutter.

Hak løg, hvidløg, gulerod og blegselleri fint. Opvarm olien i en gryde, og svits dem deri. Kør korianderfrø, spidskommen, oregano og paprika i en kaffekværn eller kvas dem med en morter, og tilsæt dem herefter grøntsagsblandingen sammen med vandet. Rør godt rundt, og tilsæt så kidneybønnerne.

Lad retten simre til de hvide bønner er kogt møre. Hæld vandet fra bønnerne, og smid dem over til de resterende ting. Kog kortvarigt sammen og smag til med salt og peber.

Bland creme fraiche med lidt salt og peber – det er toppingen til chili’en.

Skær avocado og tomater i tern og server dem som tilbehør sammen med de hjemmelavede chapati.

Chapati
Chapati.

Reklamer

En mening om “Chili sin carne med hjemmelavede chapati”

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s