Ricotta-fyldt kyllingebryst med porrer og timian

Ricotta
Ricotta-fyldt kyllingebryst med porrer og timian.

Antal personer: 3 personer.
Forberedelsestid:
20 minutter.
Tilberedningstid: 20 minutter.

3 kyllingebryster
250 g ricotta
1 fed hvidløg, finthakket
1 æggeblomme
6 store porrer
1 bdt timian
2 spsk smør
Salt
Peber
Olivenolie

Bland ricotta, æggeblomme og hvidløg i en skål. Skær et snit halvvejs tværs igennem kyllingebrysterne på den lange led, og put så meget af ricotta-blandingen deri, som de kan være – du skal stadig lige kunne lukke dem med en kødnål bagefter.

Opvarm en pande med lidt olie, og steg brysterne derpå – husk at gi’ dem et skud salt og peber.

Skær porrerne i helt tynde strimler. Opvarm lidt olie i en sauterpande, og smid dem deri. Svits dem til de er møre, og bland så smør og timian i. Smag til med salt og peber.

Hvis der er lidt af ricotta-blandingen tilbage fra kyllinge-halløjet, så kan dette evt. smides ned til porrerne også.

Advertisements

En mening om “Ricotta-fyldt kyllingebryst med porrer og timian”

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s