Hverken død eller begravet – og så en reklame …

Der har været lidt stille på bloggen de seneste dage. Årsagen er den ganske simple, at der har været en hulens masse at se til, og den tidligere annoncerede Osso Buco (opskrift her i øvrigt) derfor har gjort det ud for reste-mad både onsdag, torsdag og fredag. Det skal dog retfærdigvis siges, at onsdag var undertegnede ikke hjemme, og her til aften er det kærestens tur til at være ude, så der har kun været Osso Buco på menuen to dage i træk for hver af os. Og nu er der så kun én omgang tilbage, som er smidt i fryseren.

Nåh, men for at gøre en lang historie kort, så burde menuen for den kommende lørdag og søndag holde, og så ryger den sunde lasagne på bordet i den kommende uge i stedet for. Men mere herom senere.

Og nu til en reklamepause …
Jeg opdagede for nyligt denne side: The Cook’s Thesaurus. På den kan du ganske simpelt indskrive en ingrediens, som du måske af den ene eller den anden årsag ikke kan få fingre i, og så kommer den med bud på, hvad du så kan bruge i stedet for; altså hvad der minder om den manglende ingrediens. Sgu’da smart!

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s