Råmarineret fisk med sushi’sk tilbehør

Anretning
Det er nu meget pænt, sådan en omgang sund mad.

Antal personer: 2 personer.
Forberedelsestid:
10 minutter.
Tilberedningstid: 20 minutter + afkøling af ris.

Fisken skulle oprindeligt – i hvert fald ifølge madplanen – have været skindstegt. Men da vi også fik det for ganske få dage siden, så besluttede jeg at råmarinere den i stedet for. Ganske glimrende sammen med det kolde sushi’ske tilbehør, hvis jeg selv skal sige det.

Opskriften på tilbehøret finder du her, så nedenfor er kun opskriften på fiske-delen.

1 stykke god fisk efter behag (den være frisk, men have været frosset i min. 24 timer inden du bruger den)
Saften af 2 citroner
1 lille dusk persille
Skallen af 1 citron (øko selvfølgelig)
2 spsk olivenolie
Salt

Hak citronskallen fint og bland den med hakket persille. Hæld citronsaften med sammen med olivenolie, og smag til med en smule salt.

Filetér fisken og skær den så heeeelt tynde skiver. Læg skiverne i et fad, og hæld marinaden over. Lad fisken marinere i ca. 30 minutter.

Marinering
Fisken under marineringen.

Reklamer

One thought on “Råmarineret fisk med sushi’sk tilbehør”

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s