Bøffer med bønne- og porrecreme

Beans
Bøffer med bønne- og porrecreme.

Antal personer: 3 personer.
Forberedelsestid:
20 minutter + iblødsætning i 12 timers tid for bønnerne.
Tilberedningstid: 70 minutter.

4 porrer
400 g hvide bønner opblødt i min. 12 timer
2 fed hvidløg, finthakket
2 glas hvidvin
Smør
Olie
1 bdt. persille
3 spsk creme fraiche 38%
3 gode bøffer
Salt
Peber

Snit porrer i fine, tynde skiver. Smid dem i en sauterpande med hvidløg, smør og olie, og lad det simre i 20 minutter. Tilsæt herefter bønner og vin og lad det simre videre i ca. 45 minutter til bønnerne er møre.

Tilsæt creme fraiche og finthakket persille, og tilbehøret er klar – altså efter du lige har smagt til med salt og peber.

Drys bøfferne med salt og peber, og giv dem en omgang på en grillpande (meget, meget varm) – 2–3 minutter på hver side.

Reklamer

One thought on “Bøffer med bønne- og porrecreme”

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s