Tortellini med fløde, figner, spæde spinatblade og valnødder

Siden
Tortellini med fløde, figner, spæde spinatblade og valnødder.

Antal personer: 2 personer.
Forberedelsestid:
5 minutter.
Tilberedningstid: 10 minutter.

Meget hurtigt. Meget nemt.

1 pakke tortellini med spinat og ricotta (de store som bl.a. kan købes i IRMA)
2 håndfulde spæde spinatblade
Peber
Friskrevet parmesan
1 håndfuld valnødder, grofthakkede
2 dl piskefløde
Knap 1 dl marsala
1 dl vand
6 store tørrede figner i strimler

Opvarm fløde, vand og marsala og lad det småkoge i fem minutter. Tilsæt så tortellini og figner og lad det koge i fem minutter yderligere.

Anret på en bund af spinatblade og drys friskrevet parmesan, peber og valnødder over.

Oppefra

Reklamer

3 kommentarer til “Tortellini med fløde, figner, spæde spinatblade og valnødder”

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.