Fastfood i delvis slowmotion

Pizza
Aftenens menu: Hjemmelavet galzone med tomatsauce. Halvhurtig fastfood.

Antal personer: 2 personer.
Forberedelsestid:
10 minutter.
Tilberedningstid: 30 minutter.

Aftenens menu var fastfood. På den langsomme måde. Halvt pre-fabrikata, halvt hjemmelavet. Man må ty til den slags trick en gang i mellem, når den førstefødte skal have maden på bordet klokken 18.00. Ikke 5 minutter før, og ikke 5 minutter efter.

1 pakke færdiglavet pizzadej
Skinke i strimler
Revet ost
1 æg
1 dåse hakkede tomater
1 spsk tørret oregano
1 spsk tørret basilikum
Salt
Peber

Skær dejen over i to dele, og rul dem en smule tyndere med en kagerulle. Fordel skinke og ost midt på dejen, og luk siderne ind over hindanden. Mas dem godt sammen, så indholdet ikke kan slippe ud under bagningen. Pensl med sammenpisket æg, og sæt dem midt i en 190 grader varm ovn i cirka en halv times tid.

Blend de hakkede tomater med de tørrede krydderier og smag til med salt og peber. Saucen hældes over pizzaen lige inden servering (eller bliver dejen helt smattet og blød).

Vupti: Fastfood på den lidt langsomme måde!

Advertisements

En mening om “Fastfood i delvis slowmotion”

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s