Pasta med frisk trøffel

3
Aftenens meget, meget simple – men yderst velsmagende – pastaret.

Antal personer: 2 personer.
Forberedelsestid:
6 sekunder eller hvor lang tid du nu er om at åbne en pakke pasta.
Tilberedningstid: 10 minutter.

1 pakke frisk pasta
1 trøffel
Lidt trøffelolie
Friskrevet parmesan
Friskkværnet peber
Lidt finthakket persille til pynt

Kog pastaen aldente i letsaltet vand. Si vandet fra, og anret i en dyb tallerken. Dryp lidt olie over, riv parmesan over og gi’ et skud friskkværnet peber. Fordel lidt ultratynde skiver trøffel på toppen (trøffeljernet er min nye ven) og drys en smule persille over.

Voilas! Meget, meget nem og velsmagende aftensmad uden de store dikkedarer.

Advertisements

2 meninger om “Pasta med frisk trøffel”

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s