Indisk fiskecurry

Undertegnede var til fodbold, hvorfor maden blev forberedt i eftermiddags, så den førstefødte og dennes mor blot lige skulle varme retten igennem til slut, hvorefter alt var klar til servering – men det betød samtidig, at der ikke blev taget billede.

Antal personer: 3 personer.
Forberedelsestid:
10 minutter + 60–120 minutters marinering.
Tilberedningstid: 20 minutter.

700 g hvid fisk
Saften af en lime
4 spsk fiskesauce
2 spsk soya
1 dåse kokosmælk
6 kaffirlimeblade
1 spsk thailandsk currypasta
Jasminris

Rør limesaft, halvdelen af fiskesaucen og soya sammen. Skær fisken i mundrette stykker, og lad det marinere i blandingen i 60–120 minutter. Skålen/fadet som du lader det marinere i må ikke være af metal.

Kog kokosmælken op, og tilsæt limeblade, currypasta og den resterende fiskesauce. Lad det simre i 10–15 minutter inden fisken tilsættes, og lad det simre i yderligere 5 minutter.

Server med ris.

Advertisements

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s