Risengrød

Miljø
Tja, hvis du ikke sku’ vide det, så ser en risengrød sådan cirka således ud. Gertrud Sands rekvisitter i baggrunden følger dog ikke med automatisk …

Antal personer: 3 personer.
Forberedelsestid:
30 sekunder.
Tilberedningstid: 60 minutter.

Jeg er ikke den store fan af grød. Ej heller risengrød. Den eneste slags grød jeg ka’ overkomme, er i virkeligheden “voksen-risengrød” aka. risotto. Men det er jo ikke den 1. december for ingenting, så risengrød var vel på sin plads. Og om ikke andet, så kan man jo komme langt med tilbehøret: To gode øl!

Øl
To gode øl.

250 g grødris
2 liter sødmælk
1 tsk salt
Smør
Kanel
Sukker

Kog mælken op, og tilsæt ris og salt. Skru ned, og lad det simre i en time. Du skal røre konstant, ellers brænder skidtet på. Drys med kanel og sukker, og smid i klat smør i midten.

Gryde
Så meget var der tilbage, så resten af familien var tilsyneladende godt tilfredse med aftenens menu.

Advertisements

En mening om “Risengrød”

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s