Biksemad med spejlæg og mors hjemmegjorte rødbeder


Biksemad med spejlæg og mors hjemmegjorte rødbeder.

Antal personer: 4 personer.
Forberedelsestid:
20 minutter.
Tilberedningstid: 20 minutter.

Resterne af en flæskesteg – omkring 1 1/2 kg så er du home safe, sku’ jeg mene
Kogte kartofler
Olie
Smør
3 løg
6 æg
HP Sauce
Min mors hjemmegjorte rødbede (ja, de bli’r lidt svære at få fat i for de fleste)
Salt
Peber

Skær steg og kartofler i mindre stykker, og hak løgene. Opvarm olie og smør i en gryde, og svits løgene deri til de er klare. Tilsæt så kødet, og svits yderligere i en 5 minutter eller deromkring. Tilsæt så kartofler og svits videre til de har fået lidt farve ligesom kød og løg. Der skal fuld skrald på, hvis du skal have den rette sprøde overflade på kartoflerne – og ja, det er ikke helt tilfældet på min omgang biksemad, som du kan se på billedet. Men det er nogle gange tanken der tæller, hvis ikke tålmodigheden rækker. Smag til med salt og peber.

Lav spejlæggene og server dem sammen med biksemaden og rødbederne – nåh ja, og HP Saucen.

Reklamer

2 thoughts on “Biksemad med spejlæg og mors hjemmegjorte rødbeder”

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s