Kylling med persille- og sellericreme


Kylling med persille- og sellericreme.

Antal personer: 2 personer.
Forberedelsestid:
20 minutter.
Tilberedningstid: 30 minutter.

Ja, billedet er – som du nok kan regne ud – kun af persille- og sellericremen. Eller mosen om man vil. For et stegt kyllingebryst, det kan de fleste nok godt regne ud, hvordan ser ud. Og hvordan skal steges. Derfor kun opskriften på den anden halvdel af retten i denne omgang.

1 knoldselleri
1 bdt persille
2 æbler
3 spsk mascapone
Friskrevet parmesan
1 spsk madlavningsfløde
Salt
Peber

Skræl knoldselleriet, skær det i mindre tern og smid dem i letsaltet vand. Kog i ca. 15 minutter til de er godt møre. Skræl æblet og skær det i mindre tern, og kog dem med i fem minutter sammen med selleriet. Si derefter vandet fra.

Mos selleri og æble groft og tilsæt, fløde, mascapone og hakket persille. Riv også lidt parmesan i. Rør godt rundt og smag til med salt og peber.

Put blandingen op i små ildfaste fade og drys parmesan over, og giv dem en tur under grillen i ovnen til osten er sprød og gylden.

Servér straks.

Advertisements

En mening om “Kylling med persille- og sellericreme”

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s