Kyllingebryst med persille-, citron-, mandel- og rosinpesto og frisk pasta on the side


Kyllingebryst med persille-, citron-, mandel- og rosinpesto og frisk pasta on the side.

Antal personer: 2 personer.
Forberedelsestid:
20 minutter.
Tilberedningstid: 20 minutter.

2 kyllingebryster
2 skiver parma- eller seranoskinke
2 spsk mandler
2 spsk lyse rosiner
2 store håndfulde frisk basilikum
1 god håndfuld friskrevet parmesan
Salt
Peber
1 lille bdt persille
Saften fra 1/2 citron
Olivenolie

Hak – og med hak, mener jeg virkelig hak, som i meget fint – mandler, rosiner,basilikum og persille. Bland det med parmesan og citronsaft og smag til med salt og peber. Bland herefter olivenolie i lidt efter lidt til den rette konsistens er opnået – om den skal være mere eller mindre flydende, det er jo smag og behag.

Skær et snit i kyllingebrysterne og fyld pesto deri. Vikl derefter en skive skinke om hvert bryst. Luk med en kødnål.

Opvarm lidt olie på en pande, og steg kyllingebrysterne deri – omkring 8–10 minutter på hver side er nok ikke skudt helt ved siden af.

Server med frisk pasta til – stegeskyen kan fint bruges som sauce, og så kan du jo toppe med lidt hakket persille, friskrevet parmesan og friskkværnet peber.


– og kyllingebrysternes indhold.

Oprindelig opskrift, fra hvilken ovenstående er kraftig inspireret, finder du på Idas blog: Idamarengs.blogspot.dk (direkte link her).

Reklamer

One thought on “Kyllingebryst med persille-, citron-, mandel- og rosinpesto og frisk pasta on the side”

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s