Indbagte bagte tomater, zuchinni og mozzarella


Indbagte bagte tomater, zuchinni og mozzarella.

Antal personer: 2 personer.
Forberedelsestid:
30 minutter.
Tilberedningstid: 30 minutter.

500 g cherrytomater
1 zuchinni
1 mozzarella
1 lille løg
Friskrevet parmesan
2 tsk tørret oregano
2 tsk tørret basilikum
Olivenolie
Friskkværnet peber
1 færdiglavet pizzadej

Halvér tomaterne og tag de fleste af kernerne ud. Læg dem på en bageplade, hæld lidt olivenolie over og krydr med peber, oregano og basilikum. I ovnen med dem ved 200 grader i 15 minutter. Herefter hakker du dem groft.

Imens tomaterne er i ovnen, så hakker du zuchinni og løg, og mozzarellaen rives i mindre stykker. Bland grøntsagerne med parmesanen også.

Rul pizzadejen ud – normalt fylder den omkring en halv bageplade, men rul den ud, så den fylder hele bagepladen. Fordel alle grøntsagerne og osten på midten af dejen, så cirka halvdelen er dækket. Rul først den ene kant, og så den anden over, så grøntsagerne bliver lukket inde. Prik små lufthuller med en gaffel, og smid den i ovnen ved 200 grader i 30 minutter.

Nemt og godt – og så kan man jo smide alverdens grøntsager, kylling osv. i den, hvis man ønsker. Retten kan også sagtens gemmes i køleskabet – så er der frokost dagen efter.

Original opskrift af Silvia Fontana i kogebogen Moderne Mama.

Reklamer

En mening om “Indbagte bagte tomater, zuchinni og mozzarella”

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s