Madplan | Uge 46

Mandag
Kyllingebryst med persille-, citron-, mandel- og rosinpesto. Frisk pasta on the side (opskrift her)

Tirsdag
Indbagte bagte tomater, zuchinni og mozzarella (opskrift her)

Onsdag
Chicken Tikka Masala (opskrift her)

Torsdag
Kæresten og undertegnede havde sørme været sammen i ikke mindre end 10 år i torsdags – dét fejrer vi på torsdag med en lille middag i golfklubben, mens mine forældre passer den førstefødte, hvor nedenstående er på menuen. Vi har aldrig før været i golfklubben, men menuen lyder da mere end tiltalende – og så til kr. 645,– pr. snude. Anmeldelse kommer med stor sandsynlighed efterfølgende ved lejlighed.

På tallerknen: Cremet jomfruhummerbisque monteret med Chadonnay og cognac
I glasset: Little James Basket Press Blanc

På tallerknen: Havtaskefillet med madagascarsauce og syltet fennikel samt kartoffel- og parmesansouffle
I glasset: Coindrieu

På tallerknen: Carpaccio af oksemørbrad marineret i citron og jomfuolivenolie serveret med basilikum og parmesan
I glasset: Côtes du Rhône Rouge

På tallerknen: Krondyrfillet med brombærsauce og efterårets garniture. Hertil Pommes Anna og sauterede vilde svampe.
I glasset: Gigondas Valbelle 10

På tallerknen: Osteanretning med syltede valnødder
I glasset: Côte Rotie 10

På tallerknen: Gateau Marcel lavet på Valrhona med svesker og armagnac og vanilleis
I glasset: Banyuls mørk

Fredag
Undertegnede er ikke hjemme, så hvad der kommer på bordet, det vil tiden vise

Lørdag
Undertegnede er stadig ikke hjemme

Søndag
Undertegnede er (nok) hjemme, men laver med stor sandsynlighed ikke mad – det bliver nok noget købe-noget af slagsen

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s