Pasta med ansjoser og tomater


Pasta med ansjoser og tomater – og peberfrugter og løg og hvidløg.

Antal personer: 2 personer.
Forberedelsestid:
20 minutter.
Tilberedningstid: 20 minutter.

2 røde peberfrugter
1 stort løg, finthakket
2 fed hvidløg, finthakkede
1 dåse hakkede tomater
5 ansjosfileter, finthakkede
Olie
Salt
Peber
250 g frisk pasta
Friskrevet parmesan
Persille

Tænd ovnen på grill. Skær peberfrugterne i kvarte på den lange led (smid kerner osv. ud), læg dem på en rist og kyl dem ind i ovnen med skindsiden op. Lad dem blive sorte – det tager ca. 10 minutter – og put dem derefter i en frysepose, som lukkes tæt, så dampen bliver deri. Efter 5–6 minutter er det sorte skind nu lige til at tage af og smide ud. Skær herefter peberfrugterne i tynde strimler.

Opvarm olie i en sauterpande og lad løgene simre deri til de er klare. Tilsæt herefter peber frugter og ansjoser og lad det simre i yderligere 2-3 minutter. Smag til med salt og peber og lad det simre til en tyk sauce – det er omkring 10 minutter du nok skal regne med her.

Alt imens ovenstående går løs, så koger du pastaen efter anvisningerne på pakken.

Når pastaen er kogt, så bland den med saucen.

Server med friskrevet parmesan, friskkværnet peber og hakket persille.

Modificeret opskrift som oprindeligt stammer fra kogebogen “Smag på Italien” fra Gyldendal.

Reklamer

En mening om “Pasta med ansjoser og tomater”

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s