Torsk i parmaskinke med blomkål med dijonaise


Torsk i parmaskinke med blomkål med dijonaise.

Antal personer: 2 personer.
Forberedelsestid:
20 minutter.
Tilberedningstid: 15 minutter.

2 store stykker tors skåret i hver 2 mindre stykker
4 skiver parmaskinke
1 blomkål
2 spsk dijonaise
1 bdt dild
50 g jordnødder
Lidt sesamolie
Salt
Peber
Lidt smagsneutral olie

Vask og rens blomkålen, og del den i mindre buketter. Snit herefter hver buket i heeeeelt tynde skiver – er du indehaver af et mandolinjern, så er det din ven i denne sammenhæng. Hak så dild og smid ned til blomkålen. Opvarm sesamolien på en pande, og kom jordnødderne derpå sammen med lidt salt. Rist dem til de er gyldne, hak dem groft og af sted til blomkålsskålen. Samme vej med dijonaisen og rør det hele godt sammen.

Pak en skive parmaskinke udenom hvert stykke torsk. Steg ved kraftig varme i lidt smagsneutral olie på alle sider, så skinken bliver sprød og fisken bliver mør.

Opskriften på blomkålssalaten er med inspiration fra Claus Meyers “Salatværkstedet” – i øvrigt en meget anbefalelsesværdig bog, hvis man ikke er til almindelige salatblade med frosne ærter og maj og måske en enkel kedelig tomat, når det kommer til salat.

Advertisements

En mening om “Torsk i parmaskinke med blomkål med dijonaise”

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s