Små deller med couscoussalat med grillede grøntsager


Små deller med couscoussalat med grillede grøntsager.

Antal personer: 2 personer.
Forberedelsestid:
20 minutter.
Tilberedningstid: 20 minutter.

400 g hakket kalv og flæsk
1 bdt hakket mynte
1 æg
2 spsk mel
Salt
Peber
Smør
Olie
1 dl couscous
2/2 dl vand
1 aubergine
1 squash
1 rød eller orange peberfrugt
4 cocktailtomater i små tern
3 forårsløg i tynde skrå skiver

Bland kødet med halvdelen af mynten, ægget, mel, salt og peber. Steg dem på en pande med olie og smør.

Hæld couscousen i en skål, og overhæld den med det kogte vand. Lad det stå i 10–15 minutter. Rør herefter lige rundt i det en gang, så det ikke er en stor masse.

Imens skæres aubergine og squash i skiver, som krydres med salt og står i 5–6 minutter inden de dryppes med olivenolie og smides på en virkelig varm grillpande. Giv dem en ordentlig omgang på hver side, og skær dem derefter i mindre tern. Herefter skal peberfrugterne have en tur – de skal være i grove stykker når de kommes på panden, og skæres ligeledes i mindre tern bagefter.

Hak tomaten og bland med den sidste del af den hakkede mynte og forårsløgene.

Bland couscousen med alle grøntsagerne og rør godt rundt, så det bliver grundigt fordelt.

Reklamer

One thought on “Små deller med couscoussalat med grillede grøntsager”

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s