Skindstegt kulmule med dampet spidskål og grovpasta


Skindstegt kulmule med dampet spidskål og grovpasta.

Antal personer: 2 personer.
Forberedelsestid:
15 minutter.
Tilberedningstid: 10 minutter.

2 gode store stykker frisk kulmule med skind
Smør
Olie
Salt
Peber
1 spidskål
2 spsk sesamfrø
Grovpasta

Grovpastaen er kun med, så vi var sikre på at blive mætte. Reelt passer den måske ikke så godt til retten, men man sku’ jo nødig gå sulten i seng, he he. Spring pastaen over, hvis det – den er ikke så nødvendig så det gør noget.

Opvarm et par spiseskefulde vand i en wok og når det koger, så smid den fintsnittede kål derop. Damp i 5–6 minutter.

Rist imens sesamfrøene ved stærk varme til de dufter, og hæld dem over den dampede kål.

Og alt imens alt dette gøres, så testes dine multitasking-evner, da fisken steges – først på kødsiden, derefter på skindsiden – på en meget varm pande, hvor der er en blanding af lidt smør og olie. Inden da er de lige blevet givet et skud salt og peber på kødsiden. 1–2 minutter på hver side er rigeligt.

Pastaen koges efter anvisninger på pakken og får en lille klat smør.

Server hele molevitten i en fart, så det er varmt og godt.

Reklamer

En mening om “Skindstegt kulmule med dampet spidskål og grovpasta”

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s