Mynte- og flødekylling


Mynte- og flødekylling.

Antal personer: 2 personer.
Forberedelsestid:
10 minutter.
Tilberedningstid: 20 minutter.

2 kyllingebryster
1 bdt mynte
200 g ærter
2 fed hvidløg
2 dl ymer
Frisk pasta
Olivenolie
Salt
Peber

Krydr kyllingebrysterne med salt og peber og steg dem, alt i mens resten tilberedes … Nåh ja, og pastaen koges.

Damp ærterne sammen med de hele, men pillede, hvidløgsfed i 1 1/2 dl letsaltet vand. Hæld dem herefter over i en blender, og blend sammen med mynte og ymer. Smag til med salt og peber.


Går godt sammen med en flaske Chablis – men hvad går sådan en flaske ikke godt sammen med?

Inspireret af en gammel Årstiderne-opskrift.

Advertisements

En mening om “Mynte- og flødekylling”

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s