Kyllingebryst med ansjoser og parmaskinke med salvie-kartofler


Kyllingebryst med ansjoser og parmaskinke med salvie-kartofler.

Antal personer: 4 personer.
Forberedelsestid:
25 minutter.
Tilberedningstid: 25 minutter.

4 kyllingebryster
6 skiver parmaskinke
6 ansjoser i olie
1 stor løg
Kartofler
1 bdt frisk salvie
70 g smør
Olivenolie
Salt
Peber
50 g mandler

Hak parmaskinke, løg og ansjoser fint, og svits det igennem på en pande. Tag det herefter af varmen, og lad det køle af.

Skær et fint snit i kyllingefileter på den lange led, fyld løg-blandingen i og luk med en kødnål. Krydr med salt og peber, og steg kyllingen på en pande i en blanding af olivenolie og 20 g smør, mens kartoflerne koges møre.

Smelt det resterende smør ved stærk varme og tilsæt den hakkede salvie. Rusk rundt i det i en 30 sekunders penge, og hæld det derefter over de kogte kartofler, efter vandet er hældt fra.

Rist mandlerne i ca. 10 minutter i en 200 grader varm ovn, og bland dem med kartoflerne.

Voilas!

Advertisements

2 meninger om “Kyllingebryst med ansjoser og parmaskinke med salvie-kartofler”

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s