Dampet brosme med koriander og lime


Dampet brosme med koriander og lime.

Antal personer: 2 personer.
Forberedelsestid:
10 minutter.
Tilberedningstid: 10 minutter.

400 g brosmefilet
2 dl æblemost øko-æblemost
2 spsk flydende honning
Saften fra 1 lime
1 bdt. koriander

Kog æblemosten ind sammen med honning til ca. halvdelen. Smag derefter til med limesaft og tilsæt den hakkede koriander – sidstnævnte først lige inden rette skal serveres, da det ellers mister sin flotte grønne farve.

Imens dampes brosmen i 5–6 minutter til kødet lige akkurat falder fra hinanden, når man prikke til det med en gaffel.


Også sønnike sku’ selvfølgelig have aftenens menu (han får som udgangspunkt altid det samme som os) – men det glider bedst ned, hvis det bliver serveret på hans Peter Plys-tallerken.

Reklamer

En mening om “Dampet brosme med koriander og lime”

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s