Kuller med safransauce, urter og frisk pasta


Kuller med safransauce, urter og frisk pasta.

Antal personer: 2 personer.
Forberedelsestid:
15 minutter.
Tilberedningstid: 20 minutter.

250 g frisk pasta
200 g frisk spinat
2 knsp safran
2 1/2 dl madlavningsfløde
1 bdt dild
1 bdt persille
1 stort løg
3 dl hvidvin
1 spsk sorte peberkorn
Salt
Peber
1 godt stykke kuller med skind

Put persille, dild, peberkorn og hvidvin i en gryde, og damp fiske i 15–20 minutter over væden. Jeg brugte en bambus-damper. Når fisken er færdig – den ska falde let fra hinanden, når man prikker til den med en gaffel – sættes den til side, mens saucen laves færdig.

Si urter, peberkorn osv. fra væden, og kog denne ind til ca. halvdelen. Tilsæt madlavningsfløde og safran, og kog yderligere lidt ind. Smag til med salt og peber.

Imens koges pastaen efter anvisningerne på pakken, og spinat dampes i letsaltet vand i ca. 1 minut.

Hæld saucen over pastaen, som du blander med spinat. Server sammen med den dampede fisk.

Reklamer

En mening om “Kuller med safransauce, urter og frisk pasta”

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s