Frisk pasta med kantareller og fløde


Frisk pasta med kantareller og fløde.

Antal personer: 3 personer.
Forberedelsestid:
20 minutter + 40 minutters iblødsætning af svampene.
Tilberedningstid: 15 minutter.

25 g tørrede kantareller (medmindre du kan skaffe frisk, for så brug selvfølgelig dem)
500 g frisk pasta
2 små løg, finthakkede
2 fed hvidløg
2 1/2 dl madlavningsfløde
1/2 hønsebouillon-terning
25 g smør
Olie
5 spsk marsala
Salt
Peber
Frisk parmesan

Læg svampene i blød i lunken vand i min. 40 minutter inden de skal bruges. Hvis de er meget store, så skær dem i lidt mindre stykker.

Kog pastaen efter anvisningerne på pakken, alt i mens du opvarmer smør og olie i en sauterpande. Svits løg heri til de er klare, og tilsæt så hvidløg og svits i yderligere et minuts penge. I med svampene og svits videre i 3–4 minutter, hvorefter du smider bouillon i og tilsætter marsala. Kog ind til cirka halvdelen og tilsæt fløden. Kog yderligere lidt ind, og smag til med salt og peber.

Smid over den kogte pasta og server med friskkværnet peber og friskrevet parmesan.

Reklamer

En mening om “Frisk pasta med kantareller og fløde”

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s