Gnocchi med gorgonzola-sauce


Gnocchi med gorgonzola-sauce.

Antal personer: 2 personer.
Forberedelsestid:
5 minutter.
Tilberedningstid: 10 minutter.

En af de hurtigste retter jeg umiddelbart kan komme i tanker om – i hvert fald, hvis man, som jeg, snyder og bruger prefabrikerede gnocchi. De smager naturligvis ikke ligeså godt som hjemmelavede, men de går nu sagtens an i en snæver vending.

Gnocchi (se på posen, hvor mange portioner der er i, og køb som udgangspunkt til det dobbelte antal personer)
Gorgonzola
2 dl madlavningsfløde
En slat hvidvin
Salt
Peber
Friskrevet parmesan

Kog fløden op stille og roligt, og tilsæt gorgonzola efter smag. Lad osten smelte, smag til med salt og peber og lidt hvidvin, og tilsæt om nødvendigt lidt mere ost. Lad det simre, mens vandet til gnocchi’erne koges op. Kog gnocchi’erne i 1 minut, til de kommer op til overfladen, og hæld så vandet fra.

Bland gnocchi’erne med saucen og server med friskkværnet peber og friskrevet parmesan.

Advertisements

En mening om “Gnocchi med gorgonzola-sauce”

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s