Pizza med zucchini, gedeost og parmaskinke


Pizza med zucchini, gedeost og parmaskinke.

Antal personer: 4 personer – eller 3 meget sultne.
Forberedelsestid:
10 minutter.
Tilberedningstid: 20 minutter.

Pizza på snyde-manér – nemt og effektivt, og meget passende på en travl arbejdsdag.

2 færdiglavede pizzadej (eller den hjemmelavede version, som du finder opskrift på her)
1 zucchini
1 rulle gedeost
Friskrevet parmesan
Lidt olivenolie
8 skiver parmaskinke
Evt. lidt pizzaolie

Rul pizzadejen ud og fordel meget tynde zucchini-skiver på dem. Fordel herefter skiver af gedeost på dem, og drys parmesan over. Giv dem derefter et skvæt olivenolie, og smid dem i ovnen i ca. 20 minutter ved 200 grader.

Når pizzaen er bagt tages den ud af ovnen og der lægges skiver af parmaskinke på.

Servér evt. med lidt pizzaolie* til.

*Pizzaolie fås ikke – i hvert fald så vidt jeg ved – i Danmark. Men kommer du forbi et hvilket som helst supermarked i Italien eller Frankrig, så er der gevinst. Alternativt kan du selv lave den ved at smide krydderurter, peperocini’er m.m. i en god olivenolie og lade det trække en uge eller to inden brug.

Reklamer

En mening om “Pizza med zucchini, gedeost og parmaskinke”

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s