Nori-paneret laks med sushi-agtig tilbehør


Nori-paneret laks med sushi-agtig tilbehør.

Antal personer: 2 personer.
Forberedelsestid:
10 minutter.
Tilberedningstid: 25 minutter.

2 laksefileter
1 plade sushi-tang
1 avocado
300 g edamamebønner
Lidt syltet ingefær
Lidt chilisauce
2 1/2 dl creme fraiche
2 tsk wasabi
2 dl ris
3 dl vand
Olie

Kog risene i vandet i 15 minutter under låg, og tag dem herefter af varmen. Lad låget blive på, og lad risene stå i yderligere 10 minutter.

Hak tang meget, meget fint og vend laksen i den. Opvarm lidt olie på en meget varm pande, og smid laksen på. Skindsiden skal vende op i første omgang. Når laksen er sprød og gylden på kød-siden, så vend den og give den yderligere lidt tid på skindsiden. Tid afhænger af, hvor stegt du ønsker din laks. Personligt er jeg til noget der blot er sprødt udenpå og nærmest råt indeni, men det er jo smag og behag.

Imens laksen er i gang, så smider ud bønnerne (hvis det er den frosne slags) i mikroovnen i 5 minutter. Så er de færdige.

Avocadoen skrælles og skæres i skiver.

Bland creme fraiche med wasabi og dressingen er klar.

Anret som på billedet, og du har et sandt Mekka af forskellige smagsindtryk – det er sgu’ ganske godt, hvis jeg selv skal sige det!

Advertisements

4 meninger om “Nori-paneret laks med sushi-agtig tilbehør”

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s