Hakkedrenge med brasede kartofler og spejlæg


Hakkedrenge med brasede kartofler og spejlæg.

Antal personer: 2 personer.
Forberedelsestid:
10 minutter.
Tilberedningstid: 25 minutter.

400 g hakket oksekød
4 æg
Kartofler
Salt
Peber
Smør
Olie

Rens kartoflerne og smid dem i letsaltet vand. Kog dem til de er næsten færdige, og skær dem herefter i tykke skiver. Opvarm så lidt olie og smør på en pande ved høj varme, og kom kartoflerne på. Giv dem et ordentlig skud varme, og rusk rundt i dem til de er gyldne og sprøde.

Form det hakkede kød til bøffer som krydres med salt og peber. Opvarm olie og smør på panden ved høj varme og smid bøfferne på. Steg dem til de er færdige på den ene side, og vend dem så. Steg dem herefter på den anden side til saften begynder at pible op – så er de færdige og let røde i midten.

Smør på panden, æg på, varme og så er der spejlæg.

Reklamer

En mening om “Hakkedrenge med brasede kartofler og spejlæg”

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s