Ovnbagt kylling og makaroni


Ovnbagt kylling og makaroni.

Antal personer: 10 personer alt efter sult.
Forberedelsestid:
20 minutter.
Tilberedningstid: 40 minutter.

Ja, jeg er klar over det; det er meeeget længe siden, at der sidst er kommet noget nyt her på bloggen. Men har sgu’ så travlt for tiden, så det hele sejler lidt. Jeg kæmper en kamp, men bær over med mig – jeg samler lidt til bunke en gang i mellem.

Her er en simpel, nem og meget børnevenlig pastaret. I hvert fald er den førstefødte rasende begejstret for retten – men han er i øvrigt glad for al slags mad, så det siger måske ikke så meget?

5 kyllingebryster
750 makaronier
1 dl olivenolie
2 løg, finthakkede
2 gulerødder, skåret i små tern
6 skiver bacon, skåret i tern
3 squash, skåret i små tern
800 g færdiglavet tomatsuppe
1 lille bæger creme fraiche, min. 18%
250 g revet ost

Tænd ovnen på 180 grader inden du gør noget som helst andet, og sæt samtidig letsaltet vand til at koge, så du kan koge makaronierne deri.

Skær kyllingen i mundrette stykker, og steg dem i olien, som er blevet varm ved jævn varme i en sauterpande. Brun kyllingen, men lad den ikke nå at blive gennemstegt. Læg kyllingen til side.

Svits herefter løg, gulerødder, og bacon i samme pande. Rør jævnligt rundt i de 10 minutters tid, som det skal have. Tilsæt herefter tomatsupper og squash og bring det i kog. Lad det koge i fem minutter.

Bland den kogte makaroni med kylling, tomatsaucen og creme fraiche i et ovnfast fad. Smid revet ost ovenpå og lad det blive brunt og gyldent i ovnen. Det tager noget der minder om 20 minutter.

Opskrift inspireret fra “The Essential Pasta Cookbook”.

Reklamer

2 thoughts on “Ovnbagt kylling og makaroni”

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s