Mac ‘n’ Cheese


Mac ‘n’ Cheese.

Antal personer: 4 (meget sultne) personer.
Forberedelsestid:
20 minutter.
Tilberedningstid: 20 minutter.

Her er en rigtig amerikansk klassiker, som jeg aldrig har forsøgt at lave før. Det er en yderst fedtet sag, men som sådan en omgang “dagen-derpå-mad”, der holder det sgu’ meget godt.

500 g makaroni
5 dl sødmælk
4 spsk mel
250 g revet cheddar
Peber
2 små løg, finthakkede
4 spsk smør

Kog pastaen efter anvisninger på pakken.

Opvarm smør på en pande og svits løg deri til de er klare – de må endelig ikke tage farve. Tilsæt herefter mel under omrøring, og herefter mælk i små mængder, mens du rører som en gal, så der ikke kommer klumper. Kog langsomt op, og tilsæt så halvdelen af osten og lad den smelte ud i saucen. Smag til med peber.

Hæld den kogte pasta op i et ovnfast fad, og hæld ostesaucen over. Fordel herefter den resterende ost, og gratiner i ovnen i 20 minutter. Coca Cola med masser af sukker går ganske godt til, og så får du samtidig lige fortalt din krop, hvem der er chef … Eller noget ..?

Reklamer

En mening om “Mac ‘n’ Cheese”

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s