Pollo alla porchetta


Pollo alla porchetta.

Så skulle testen stå: Ville det overhovedet være muligt at ramme noget, som smagsmæssigt var blot i nærheden af Rosannas rosmarin-kylling, som hun tilberedte for os mens vi var i Umbrien? Og ja, det lykkedes sgu’ meget godt, hvis jeg selv skal sige det.

Så opskriften som du finder her kan sagtens følges – den er ikke helt skæv. Dog vil det eneste jeg vil gøre anderledes næste gang være, at jeg vil bruge betydeligt mere olie til at hælde ud over kartoflerne inden de kommer med i ovnen, så de bliver en anelse mere “mushy”, og derudover er kæresten og jeg blevet enige om, at der skal være mere fedt i det hakkede kalv og flæsk, så det bliver lige lidt mindre tørt. Men eller er opskriften som sagt lige til at gå til …


Pollo’en lige inden den ryger i ovnen …

Advertisements

2 meninger om “Pollo alla porchetta”

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s