Farserede dampede blæksprutter med spidskål og sesamfrø


Farserede dampede blæksprutter med spidskål og sesamfrø.

Antal personer: 4 personer.
Forberedelsestid:
 20 minutter.
Tilberedningstid: 20 minutter.

6 små blæksprutter uden arme, indvolde og den slags
500 g hakket svinekød
4 vandkastanjer, finthakkede
6 tørrede kinesiske svampe, udblødt i vand
2 spsk sesamolie
1 spidskål, strimlet
1 håndfuld sesamfrø
2 spsk soya
1 tsk frisk ingefær, revet
1 tsk chilipulver
1 tsk flormelis
1 tsk maizena

Hak svampene fint og bland dem de hakkede vandkastanjer. Bland herefter det hele sammen med kødet og 1 spsk olie. Kom fyldet i blæksprutterne, og luk dem med en tandstikker eller en kødnål. Damp dem i 15 minutter.

Imens laves kålen: Opvarm de resterende olie i en wok og smid kålen deri. Lynsteg i 3-4 minutter. Pisk soya, ingefær, chili, melis og maizena sammen, og hæld det ud over kålen, som skal steges videre i 2-3 minutter. Drys herefter sesamfrøene over og servér sammen med sprutterne.


Sprutterne for fuld damp. Opskrifter på begge dele er med inspiration fra “Det Kinesiske Køkken”.

Reklamer

En mening om “Farserede dampede blæksprutter med spidskål og sesamfrø”

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s