Stegt kyllingebryst med ærte- og aspargespure og små nye kartofler


Stegt kyllingebryst med ærte- og aspargespure og små nye kartofler.

Antal personer: 3 personer.
Forberedelsestid:
 15 minutter.
Tilberedningstid: 25 minutter.

Jeg synes personligt, at den puréen gik rigtig godt sammen med kyllingen – dog kan jeg forestille mig, at det fungerer endnu bedre med vildt til, men det var ikke lige på lager her i husstanden. Lidt mynte kunne måske også være et hit at tilføje pureen, nu kylling trods alt ikke har helt så meget smag som vildt.

3 kyllingebryster
Salt
Peber
Ærter
1 bdt friske grønne asparges
1 bdt purløg
1 god klat smør
1 spsk hvidvinseddike
2 spsk god olivenolie
Kartofler

Kog kartoflerne og steg kyllingebrysterne. Når der er noget der minder om 5 minutter tilbage, så tilberedes puréen: Damp ærter og asparges (hovederne skåret fra men gemt til senere) ganske kort i letsaltet vand. Smid dem i en blender og giv dem selskab af purløg, smør, eddike og olie. Blend! Smag til med salt og peber. Lad det herefter passere gennem en finmasket sigte.

Servér straks som på billedet.

Opskriften på puréen er hentet med inspiration fra Sjønne, som jeg før har refereret til, da det er nogle virkelig lækre ting, som kommer fra den mands hånd. Dette er dog fattigmandens hverdagsudgave, he he.

Advertisements

En mening om “Stegt kyllingebryst med ærte- og aspargespure og små nye kartofler”

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s