Gammeldags æggekage


Gammeldags æggekage.


Antal personer: 4 personer.
Forberedelsestid:
15 minutter.
Tilberedningstid: 30 minutter.

10 æg
2 dl mælk
Salt
Peber
6 blommetomater
1 bdt purløg
8 skiver røget flæsk i skiver
250-300 g kartofler
4 skiver ristet rugbrød
Dijonsennep

Steg flæsket sprødt på en pande. Kog samtidig kartoflerne, og skær dem efterfølgende i tern.

Pisk æg og mælk sammen, og smag til med salt og peber. Hold igen med saltet, da der også er salt i flæskeskiverne.

Smid kartoflerne i en sauterpande smurt med lidt af det smeltede fedt fra kødet, og hæld æggenblandingen over. Afsted ind i en 200 grader varm ovn i ca. 15 minutter, tiæ konsistensen er nogenlunde fast.

Læg kød og tomat ovenpå, og smid panden i ovnen igen i 15 minutter yderligere.

Giv evt. lidt grill til sidst, så overfladen bliver sprød og gylden.

Klip purløg over og server sammen med det ristede rugbrød, som skal smøres med en omgang sennep.

Reklamer

En mening om “Gammeldags æggekage”

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s