Frisk pasta med honning- og basilikumpesto


Frisk pasta med honning- og basilikumpesto.

Antal personer: 4 personer.
Forberedelsestid:
20 minutter.
Tilberedningstid: 20 minutter.

Aftenens menu blev rettet til i sidste øjeblik, da der kom gæster til, og der ikke var købt nok ind til den oprindelige menu, så jeg blot kunne skrue op for mængden. Men tak til søndags-åbenhed i butikkerne, så der alligevel kom mad på bordet.

Den oprindelige menu kommer til sin ret mandag aften i stedet for.

2 potter frisk basilikum
50 g pinjekerne, ristede
1 1/2 dl olivenolie
3 dl fløde
3 fed hvidløg, finthakket
4 spsk flydende honning
2 dl hønsebouillon
Saften fra 1/2 citron
50 g friskrevet parmesan
Peber
500 g frisk pasta

Pluk basilikumbladene, og prop dem i en skål sammen med pinjekernerne, olivenolie, honning og parmesan. Giv det en grundig omgang med stavblenderen, og bland det herefter med fløde og bouillon. Opvarm saucen og lad den småsimre i ca. 20 minutter, alt i mens pastaen koges.

Servér med friskrevet parmesan og en skud friskkværnet peber.

Inspireret af opskrift i “The Essential Pasta Cookbook”.

Advertisements

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s