Frisk pasta med zuchini-pesto – og så kom der en bourbonmarineret svinemørbrad forbi i sidste sekund


Frisk pasta med zuchini-pesto – og så kom der en bourbonmarineret svinemørbrad forbi i sidste sekund.

Antal personer: 4 personer.
Forberedelsestid:
15 minutter + marinering af kød.
Tilberedningstid: 15 minutter + kødtilberedning.

Den vildfarne svinemørbrad, som i dagens anledning kom forbi, og endte på grillen er lavet efter denne opskrift. Men lad være med at gennemstege, når det er svinemørbrad – den er bedre med en let lyserød midte. I hvert fald, hvis du spørger mig.

1 zuchini
2 fed hvidløg
Olivenolie
1 bundt friske basilikumblade
Friskrevet parmesan
Salt
Peber
500 g frisk pasta

Skær zuchinien i grove terne og hak hvidløget fint. Hæld 2 spsk olivenolie op på en pande og svits zuchini og hvidløg deri til det får en pæn gylden farve.

Hæld blandingen over i en blender og tilsæt friskrevet parmesan, salt, peber og basilikum. Tilsæt ydermere et godt skvæt olivenolie og start maskineret, og kør blandingen til pesto. Tilsæt evt. mere olie undervejs.

Kog pastaen og vend den derefter i pestoen.

Servér med friskrevet parmesan og friskkværnet peber –  og svinemørbrad, hvis der kommer sådan en forbi.

Reklamer

En mening om “Frisk pasta med zuchini-pesto – og så kom der en bourbonmarineret svinemørbrad forbi i sidste sekund”

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s