Spaghetti Carbonara


Spaghetti Carbonara.

Antal personer: 3 personer.
Forberedelsestid:
15 minutter.
Tilberedningstid: 15 minutter.

300 g tørrede spaghetti
1 pakke bacon
1 madlavningsfløde
2 æggeblommer
100 g friskrevet parmesan
Salt
Peber

Kog spaghettien efter anvisningerne på pakken.

Imens skærer du bacon i tern, og steger dem sprøde på em varm pande. Smid dem efterfølgende på fedtsugende papir.

Pisk fløde sammen med parmesan og tilsæt de let afkølede becontern.

Når pastaen er kogt, så hældes vandet fra og saucen hældes over. Sæt gryden tilbage på blusset ved jævn varme, og varm retten igennem, inden æggeblommerne tilsættes. Rør hurtigt rundt i skidtet, og tag gryden af varmen inden de bliver grynet.

Smag til med salt og peber og servér med friskrevet parmesan.

Reklamer

4 meninger om “Spaghetti Carbonara”

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s