Torta di frittate


Torta di frittate.

Antal personer: 3 personer.
Forberedelsestid:
15 minutter.
Tilberedningstid: 30 minutter.

200 g aubergine skåret i tynde skiver
200 g røde peberfrugter
9 æg
1 bundt persille, finthakket
3 spsk friskrevet parmesan
1 mozarella
Olivenolie
Salt
Peber

Tænd for ovnen på grill (og 200 grader, hvis du samtidig skal indstille en temperatur). Grill auberginerne til de er bløde og gyldne (dette kan springes over, hvis man godt kan lide ekstra bid i retten). Smid derefter peberfrugterne derind, og lad dem blive godt sorte. Prop herefter peberfrugterne i en pose og lad dem køle af, hvorefter du piller skindet af dem og skærer dem i strimler.

Sluk for gill-elementet i ovnen, og skru op til 240 grader.

Tag tre skåle frem og put tre æg i hver. I to af skålene putter du så persillen (altså et halvt bundt i hver) og i den sidste putter du parmesanen i. Smag alle tre skåle til med salt og peber.

Opvarm olie på en pande og steg først de to æggeblandinger med persillen – men kun på den ene side. Steg derefter parmesan-æbbeblandingen – ligeledes kun på den ene side.

Læg et stykke bagepapir i bunden af en springform, og smør siderne på den. Læg så den ene persille-æggekage deri med den stegte del ned. Læg herefter aubergineskiverne på. Fordel så halvdelen af mozarellaen i små klatter. Oven på smider du parmesan-æggekagen – ligeledes med den stegte side ned. Oven på dette skal peberfrugt-strimlerne, og den sidste del af mozarellaen i små klatter, hvorefter du smider den sidste æggekage øverst – denne med den stegte side vendende op.

Drys med parmesan og prop “kagen” i ovnen i ca. 10 minutter.

Voilas, så er der serveret. Smager godt, hvis man lige topper det hele med lidt god sherry-eddike samt et par dråber Tabasco – men det er en smagssag.

Opskrift frit fortolket fra Sølvskeen.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s